Lezingen

Wat betekent het om te moeten kiezen voor iemand die zelf niet kan vertellen wat hij of zij wil? Iemand die bang en onrustig wordt van de maatschappij zoals jij en ik die kennen? Hoe geef je iemand houvast, een goed leven in een wereld die zo anders is dan de jouwe?

Leven met een zorgintensief kind vraagt nogal wat van ouders en van een gezin. Onder welke voorwaarden kunnen zij hun kind, hun broer of zus toevertrouwen aan een zorgorganisatie, aan begeleiders? En hoe zorg je voor een goede samenwerkrelatie? 

Over deze vragen en wat er verder bij komt kijken aan verwarring, wanhoop, maar ook aan onvoorwaardelijke liefde, samen-zijn-pareltjes en loyaliteit deel ik mijn ervaring op verschillende podia.

Ik schrijf erover in mijn boek en ik vertel erover als spreker. Aan iedereen die geïnteresseerd is, van (zorg)professional tot vrouwenvereniging. Omdat iedereen mens is.

Met beide benen op de grond, naast de onverwachte, ingewikkelde en emotionele zaken die meelopen. Ik laat de samenhang zien. Want uiteindelijk draait het maar om één ding: dat we dichtbij de mensen staan die zo kwetsbaar zijn. Gewoon, dichtbij.

Lezing aanvragen

Wil je Wilma graag horen spreken op een congres, studiemiddag, ouderavond of andere bijeenkomst? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met Zorgsprekers.

Opdrachtgevers en ervaringen