Coachen

Soms is het fijn om gewoon even te praten met iemand. Iemand van buitenaf, maar die wel begrijpt waar jij mee worstelt. Of je nu ouder bent van een zorgintensief kind of juist voor zo’n kind zorgt als professional.

Ik ken beide perspectieven van binnenuit. Vanaf mijn 18e werk ik in de zorg en vanaf het eerste moment was ik nieuwsgierig naar de geliefden achter de bewoners in het verpleeghuis. Het besef dat er een familie staat achter elke patiënt of bewoner is alleen maar gegroeid toen ik zelf moeder werd van een zorgintensief kind.

Over de dingen waar je tegenaan kunt lopen in de zorg voor een zorgintensief kind ga ik graag met je in gesprek. Ik luister naar jou, of je nu professional bent of ouder. In de dagelijkse praktijk, bijvoorbeeld voorafgaand aan een belangrijk gesprek. Of achteraf, als reflectie op een gesprek of een bepaalde situatie.

Ik coach jou als professional

Misschien werk je nog niet lang in de praktijk en wil je meer weten over ouders en ouderschap. Of misschien heb je een kwestie waar je niet zo goed raad mee weet. Dan help ik je graag. Dat kan telefonisch of via WhatsApp, maar liever ontmoet ik jou. Soms is één keer al voldoende. En als het nodig is om een tijdje met je mee te lopen, kan dat ook.

Ik coach jou als ouder

Misschien is jouw kind nog maar net verhuisd en vind je daar nog niet het luisterend oor waar je nu behoefte aan hebt. Of misschien wil je graag iets veranderd zien in de zorg voor jouw kind, maar vind je het lastig om het gesprek aan te gaan. Dan help ik je graag. Bel me, stuur me een WhatsApp-berichtje of neem contact met me op om een afspraak te maken. Samen kijken we wat er nodig is en hoe ik jou het beste kan helpen.

Mag Wilma jou coachen?

Coaching, per mail, telefonisch, aan huis of bij een zorgorganisatie.

Ik bemiddel tussen ouders en professionals

Soms lukt het niet om er samen uit te komen. Dan is het fijn als iemand van buitenaf kan bemiddelen, zodat de goede relatie hersteld wordt. Want in een conflict blijven hangen of rond blijven lopen met een ontevreden gevoel doet niemand goed. Dan helpt het als dingen uitgesproken worden, geduid en opgehelderd. Met hulp van een relatie- en conflictbemiddelaar.

Ik help jullie graag, bijvoorbeeld door het gesprek tussen jullie te begeleiden. Of mee te denken hoe de relatie tussen jullie hersteld kan worden.